Ontdek de kracht van de adem

Breathwork in Gorinchem

Welkom bij onze ademwerklessen, waar we de kunst van de ademhaling terugbrengen tot zijn ware essentie. Hier draait het niet om trends of snelle oplossingen, maar om de diepgaande kracht van bewust ademen. Ontdek hoe jouw ademhaling meer dan alleen de lucht vult, maar ook jouw leven met nieuwe mogelijkheden en  innerlijk welzijn verrijkt.

Verander je ademhaling, verander je staat van zijn, verander je leven.

Samen met Natascha leer je de ware betekenis van ademwerk kennen, waarbij eenvoud en diepgang samenkomen om je te helpen stress te verminderen, innerlijke rust te vinden en emotionele balans te herstellen. Klaar om de reis naar zelfontdekking en welzijn te beginnen? Laten we samen de kracht van jouw adem verkennen.

Innerlijke rust en ontspanning
Verbeterde energie en vitaliteit
Zelfbewustzijn en zelfzorg

Meer over

Breathwork

Bij de ademwerklessen draait alles om het aanbieden van een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij de kracht van je adem kunt ontdekken en ontketenen. Wat belangrijke is voor ons:

Deskundige Begeleiding: Onze instructeurs zijn ervaren en goed opgeleid in ademwerktechnieken. Ze zijn er om je met elke stap van de reis te begeleiden, te ondersteunen en je te inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Persoonlijke groei: Ademhaling is een krachtige tool voor persoonlijke groei en welzijn. Onze lessen zijn ontworpen om je te helpen jezelf beter te begrijpen en innerlijke kracht te ontwikkelen.

Toegankelijk voor iedereen: Ongeacht je achtergrond of ervaring met breathwork, de lessen zijn toegankelijk voor iedereen.

Bewezen voordelen: Breathwork werkt, als jij ermee werkt. Onze studenten deelden verschillende voordelen waaronder stressvermindering, emotionele balans, verbeterde energie en verhoogd zelfbewustzijn. We zijn hier om je te helpen deze voordelen te ervaren en te integreren in je dagelijks leven.

Ontmoet Natascha

Sinds ik jong was, had ik moeite met hoog ademen en chronische hyperventilatie. Aan het einde van 2019 had ik een mentale inzinking. Het was een moeilijke tijd voor mij, maar het was ook het begin van een nieuwe reis. Ik begon met ademwerk op evenementen en lessen, en het hielp me om mijn angsten onder ogen te zien, mijn emoties te reguleren en te ontspannen in stressvolle tijden.


Op een dag stuitte ik op het boek van Wim Hof, en dit was een game-changer. Ik leerde over de Wim Hof-methode, die een combinatie is van ademhalingsoefeningen, blootstelling aan kou en toewijding die kan helpen bij het reguleren van je stressniveaus. Ik was geïntrigeerd en besloot mijn opleiding te doen aan de Wim Hof Academy. Daarna wilde ik nog meer leren over verschillende soorten ademwerktechnieken, dus deed ik een ademwerk cursus bij de Art of Living.


Ik voltooide mijn Trauma Release & Breathwork (TRB®) & Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) opleiding bij Inner Journey. Daarnaast leerde ik ook bij het coachlokaal om een truffel- en cacaofacilitator te worden. Ik volg nog steeds cursussen, masterclasses en ga naar evenementen. Ik geloof dat blijven leren me in staat stelt om elke week nieuwe variaties te geven in de ademwerklessen.


Ademwerk is een transformerende ervaring voor mij geweest, en met volle passie deel ik graag de  voordelen ervan met anderen. Adem jij binnenkort eens mee?

Book your class today

We're looking forward to sharing a breath with!