De eerste les van 2024 start op 15 januari


Yoga voor alle leeftijden 

Kinderyoga in Gorinchem

Ben je op zoek naar een leuke en gezonde activiteit voor je kinderen? Dan is Kinderyoga de perfecte keuze! Onze yogales voor kinderen is speciaal ontworpen om hen te helpen bewegen, ontspannen en plezier te beleven, allemaal op een speelse en boeiende manier.

Kinderyoga, is veel meer dan alleen maar rekken en strekken. Het is een ontdekkende reis waarbij kinderen de kans krijgen om hun lichaam, geest en emoties te verkennen en in evenwicht te brengen. Onze deskundige yogalerares Marit leidt de kinderen vakkundig op een ontdekkingsreis, waarbij ze leren bewegen, zichzelf uitdrukken en innerlijke rust te vinden.

Onze Kinderyogalessen bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar kinderen kunnen bloeien. In kleine groepen met max 6 kinderen onder de zorgzame begeleiding van een ervaren yogaleraar met een achtergrond in onderwijs. Klik hier om je kind direct aan te melden.

Innerlijke rust en ontspanning
Verbeterde energie en vitaliteit
Zelfvertrouwen en EQ

waarom

Kinderyoga lessen

Kinderyoga biedt talloze voordelen voor de kleintjes. Het helpt hen om:

Bewust te worden van hun lichaam: Door middel van langzame bewegingen leren kinderen hun lichaam beter begrijpen en respecteren.

Zelfvertrouwen op te bouwen: Het ontdekken van hun lichaamsvermogens en het behalen van kleine mijlpalen in de les geeft jouw kids een gevoel van trots.

Creativiteit te stimuleren: Onze yogales voor kinderen bevat verhalen en thema's die de verbeelding van kinderen prikkelen.

Samenwerken en sociale vaardigheden te ontwikkelen: Kinderyoga moedigt interactie aan, waardoor kinderen nieuwe vrienden kunnen maken.

Emotionele intelligentie en zelfvertrouwen: Een diepere laag van onze kinderyoga is het cultiveren van emotionele intelligentie. Terwijl kinderen zich bezighouden met hun emoties tijdens de lessen, leren ze hoe ze met moeilijke gevoelens kunnen omgaan, zoals angst, frustratie of verdriet. Deze emotionele vaardigheden helpen hen niet alleen in de yogales, maar ook in hun dagelijkse leven, in hun omgang met familie, vrienden en de wereld om hen heen.

Het opbouwen van emotionele veerkracht geeft kinderen het zelfvertrouwen om uitdagingen het hoofd te bieden en tegenslagen te overwinnen. Het gevoel van eigenwaarde en zelfrespect groeit wanneer ze begrijpen dat ze zichzelf kunnen zijn en zich geaccepteerd voelen, zelfs als ze fouten maken.

Wekelijkse schema:

Maandag 
1:45 - 2:45  |  4 tot 8 jaar

Lerares:

Marit Verbeek

Door deel te nemen aan onze kinderyogales, geef je jouw kleintjes een geschenk dat een leven lang meegaat:

De magie van beweging, innerlijke rust, zelfvertrouwen en begrip van hun innerlijke wereld.

Overige informatie

De wekelijkse lessen worden gegeven in blokken van 8 weken. Als ouder neem je een blok af en zal er altijd een plekje zijn voor jouw kind tijdens de les.

Het tarief voor een lesblok van 8 weken is €105,- je kan je hiervoor inschrijven via Momoyoga het eerstvolgende lesblok start op maandag 15 januari 2024

Na een blok ben je altijd welkom om te verlengen.

Jouw yogales is het prettigst:

  • met makkelijke kleding aan waar je goed in kunt bewegen
  • met blote voeten zodat je voldoende grip hebt
  • als je op tijd bent zodat we op een ontspannen manier kunnen beginnen
  • als je niet te veel eet voor de les
  • als je naar de wc bent geweest en je handen hebt gewassen

yogales voor kinderen

We kijken ernaar uit om je kind op de mat te verwelkomen!

Ontmoet de Docent

Hoi, ik ben Marit, 33 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 energieke jongens. Mijn leven is altijd gevuld geweest met avontuur en uitdagingen, vooral door mijn werk in de gehandicaptenzorg. Gedurende 16 jaar heb ik met volwassenen en kinderen gewerkt die elk hun eigen unieke uitdagingen en beperkingen hadden. Het was op zijn eigen manier uitdagend, maar ik voelde me altijd voldaan als ik een glimlach op hun gezichten kon toveren.

5 jaar geleden besloot ik een nieuwe weg in te slaan en begon ik te werken in het ZML-onderwijs als zorgmedewerker. Hier ontdekte ik een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden en groei. Terwijl ik mijn werk deed, begon ik elementen van yoga te integreren in de dagelijkse activiteiten van mijn cliënten en leerlingen. Ik was verbaasd over de hoeveelheid rust en zelfvertrouwen die dit hen gaf. Het was alsof ik een geheim wapen had ontdekt dat hen hielp om hun innerlijke kracht te vinden.

Deze ontdekking was de drijfveer achter mijn beslissing om de kinderyoga opleiding te gaan volgen. Bij de holistische kinderyoga opleiding van Arterre voelde ik me vanaf eerste moment als een vis in het water. Ik werd ondergedompeld in een wereld van kennis en technieken die me hielpen om nog meer te groeien als zorgverlener.

Nu sta ik hier, klaar om uw kind mee te nemen in de betoverende wereld van kinderyoga. Samen zullen we genieten van een ongedwongen sfeer waarin lekker bewegen en spelen centraal staan.

Ik kan niet wachten om uw kind te zien groeien en hem/haar te helpen de kracht en rust in zichzelf te vinden. 

Kinder Coaching

Naast reguliere kinderyoga hebben wij als specialisatie yoga voor kinderen met een specifieke zorgvraag. Een unieke yoga methode voor kinderen en jong volwassenen. Gericht op verbetering van de concentratie, ademhaling, spierkracht, souplesse en balans. Deze speciale yoga kan de natuurlijke ontwikkeling bevorderen.

Neem contact op via connect @ yogihub.nl voor meer informatie

De lessen beginnen binnenkort

Wil je meer informatie over de lessen?

Laat snel je gegevens achter!

Wat is de leeftijd van je kind?
  • 4-6 jaar
  • 6-10 jaar
  • 10-14 jaar
  • 14+
0 of 415
Ik wordt het liefst gecontacteerd via;
Telefoon
Whatsapp
Email